1. Recept /
  2. Remouladesås

Remouladesås

Remouladesås

Läcker och krämig sås med rötter i det franska köket, känd över hela världen. Den används idag till en mängd olika rätter. Allt från fisk, korv, och rostbiff Enligt oss ett måste till panerad fisk

Tid

10 min

Förberedelse

5 min

Antal

1

Kalorier

320 kcal

Ingredienser

Instruktioner

  • 1.

    finhacka saltgurkan

  • 2.

    Blanda ihop majonäsen och Crème fraiche och tillsätt den hackade saltgurkan.

  • 3.

    Blanda i alla kryddor och smaka av. börja med lite salt (ca 1-2krm) och addera mer ifall du tycker det behövs mer

  • 4.

    Ställ in såsen i kylen tills maten är klar. bäst blir den om den har fått stå där i minst en timma

Publicerat: 2024-01-20

Updaterad: 2024-01-20